Τα Σεμινάρια της Αειθάλια

δώ θα βρείτε μια σειρά από σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας, που αποτελούν εξαίσια εργαλεία για την προσωπική σας αφύπνιση και ενδυνάμωση, αλλά και μια σειρά από εκπαιδεύσεις, που με την ολοκλήρωσή τους  θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο πνευματικό μονοπάτι, καθώς θα μπορείτε να γίνεστε το κανάλι αφύπνισης και για άλλους ανθρώπους.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος να αφυπνίσει τα προσωπικά του ταλέντα, να συντονιστεί με την εσώτερη σοφία του και την πραγματική του δύναμη, και να αποκτήσει εδώ και τώρα τη διαύγεια που χρειάζεται για να ζει μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Με τα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και την εκπαίδευση σε εναλλακτικά συστήματα θεραπειών, η συνειδητότητά σας διευρύνεται και αποκτάτε πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος δικό σας άλλα και άλλων ανθρώπων. Εργαλεία που συμβάλλουν ώστε να λάβει χώρα η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά το συναισθηματικό, το νοητικό, το φυσικό ή το πνευματικό πεδίο.

Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στην ελεύθερη βούληση, στην πρόθεση και στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Ο κάθε ένας από εσάς γνωρίζει τι είναι καλό για τον ίδιο και κάθε βήμα που κάνετε προς την προσωπική σας αφύπνιση, γίνεται τέλεια, έτσι όπως χρειάζεται να γίνεται!

Όλα τα σεμινάρια της Αειθάλια πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τον κάθε άνθρωπο και με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό γι’ αυτά που έχουμε να προσφέρουμε! Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τη ζωή του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει σε αυτή τη ζωή. Εμείς απλώς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να τα θυμηθεί και να πιστέψει στον πραγματικό εαυτό του.

Εάν υπάρχει οποιοδήποτε σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε επικοινωνώντας μαζί μας, ανεξάρτητα με το αν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του. Η δική σας πρόθεση μπορεί να κινητοποιήσει τη δημιουργία ενός σεμιναρίου!

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

  

Σεμινάρια Αυτογνωσίας

& Προσωπικής Ανάπτυξης     

Γνώρισε τον εαυτό σου εναλλακτικά…

Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων με αντικείμενο την απελευθέρωση από περιοριστικές πεποιθήσεις, ώστε να γνωρίσουμε τι πραγματικά θέλει η καρδιά μας και να μπορούμε να επικοινωνούμε αποτελεσματικότερα!

Ξεκινάει ένας κύκλος σεμιναρίων, που έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε και να έχετε επίγνωση των αιτιών των προβλημάτων σας, έτσι ώστε κάνοντας τις αλλαγές που χρειάζεται να οδηγηθείτε προς τη λύση τους και σε μια ποιότητα ζωής με περισσότερη χαρά, ευτυχία και νόημα για σας.

Με τη βοήθεια μιας σειράς ερωτηματολογίων, τεχνικών αλλά και βιωματικών ασκήσεων, στα Σεμινάρια Αυτογνωσίας της Αειθάλια θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις πεποιθήσεις και τα κοινωνικά στερεότυπα που σας κρατούν πίσω, καθώς και τρόπους διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων ώστε να βιώσετε αυτοαποδοχή και να αποκτήσετε την αυτοεκτίμηση που σας αξίζει.

Τα Σεμινάρια Αυτογνωσίας της Αειθάλια

1. «Η Ελευθερία να Είμαι ο Αληθινός Εαυτός μου»

Στο σεμινάριο αυτό που ολοκληρώνεται σε 14 εβδομαδιαίες συναντήσεις θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τι σας κάνει να δεσμεύεστε σε πρότυπα, κοινωνικούς προγραμματισμούς, συνθήκες, συμπεριφορές που σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την ελευθερία να είστε ο αληθινός εαυτός σας... Περισσότερα

2. «Ο Καθρέφτης της Ζωής και πώς να τον Αλλάξεις»

Η ζωή είναι ένας καθρέφτης που καθρεφτίζει απόψεις, ιδέες, συμπεράσματα, πεποιθήσεις ατομικές και συλλογικές. Με κάθε σκέψη, λέξη, πράξη και συναίσθημα, παράγεις ενέργεια. Σε αυτό το διήμερο βιωματικό σεμινάριο θα έχεις την ευκαιρία να αναλογιστείς το πώς χρησιμοποιείς την ενέργειά σου. Περισσότερα

3. «H εκδήλωση της Αγάπης μέσα από τα 7 πεδία Συνείδησης»

Το κλειδί για την Υγεία, τη Χαρά την Αφθονία και την Ευτυχία είναι η Αγάπη. Ποιες προϋποθέσεις βάζουμε συνειδητά ή ασυνείδητα για την Αγάπη; Ένα βιωματικό σεμινάριο Αυτό-Επίγνωσης για όλους, που διαρκεί 3 ώρες και έχει ως βασικό αντικείμενο την έννοια της Αγάπης. Περισσότερα

  

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

 

  

Ομάδες Αυτογνωσίας

& Προσωπικής Ανάπτυξης     

Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις που σας ορίζουν

"Όταν το υποσυνείδητο δεν είναι στο συνειδητό, αυτό μας ορίζει κι εμείς το λέμε μοίρα" Καρλ Γιούνγκ

Στην ομάδα αυτογνωσίας της Αειθάλια θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε, με τη βοήθεια ερωτηματολογίων, τεχνικών και βιωματικών ασκήσεων, αυτό-περιοριστικές πεποιθήσεις και αποφάσεις του παρελθόντος που πιθανόν δεν θυμάστε πια, καθώς και τον τρόπο να τις αλλάξετε εφόσον το επιλέξετε. Θα μάθετε πώς και για ποιο λόγο να τιμάτε και να αγαπάτε τον Εαυτό σας χωρίς όρους.

Καθώς αναγνωρίζετε κοινωνικούς προγραμματισμούς, περιοριστικές, πεποιθήσεις και αποφάσεις που δεν τις πιστεύετε πια, και συνειδητοποιείτε τις πραγματικές σας ανάγκες, θα δυναμώσει η διαύγεια και η διάκρισή σας, ώστε να επιλέγετε αυτό που πραγματικά αξίζει και έχει νόημα για σας, ανεξάρτητα από τα πρέπει και τις γνώμες των ατόμων του περιβάλλοντός σας.

Σκοπός και οφέλη

Σκοπός της ομάδας είναι να είμαστε ο αληθινός εαυτός μας, η θεραπεία και η διόρθωση των λανθασμένων συμπερασμάτων του μικρού παιδιού μέσα μας, η αυτοαποδοχή, η ενδυνάμωση, η αυτοεκτίμηση, η αναγνώριση ταλέντων, ικανοτήτων και η αξιοποίησή τους. Η υλοποίηση των στόχων μας στη ζωή και η συνειδητοποίηση ότι η ευτυχία είναι επιλογή.

Στόχος είναι η ανακάλυψη και η απελευθέρωση περιοριστικών πεποιθήσεων, προσκολλήσεων, συμπερασμάτων, λανθασμένων αντιλήψεων, επιλογών και αποφάσεων, και η ενθύμηση του Αληθινού Εαυτού. Επίσης, η αναγνώριση, διαχείριση και απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων. Να ξέρουμε τι πραγματικά θέλει η καρδιά μας και να επικοινωνούμε αποτελεσματικά. Η στάση μας στη ζωή να είναι χρήσιμη για τον εαυτό μας και το περιβάλλον.

Κάθε ομάδα αυτογνωσίας δίέπεται από τιμή, αποδοχή και σεβασμό στις ιδιαίτερες πεποιθήσεις του κάθε ατόμου. Μέσα από την αλληλεπίδραση των ατόμων μιας ομάδας και με τη βοήθεια της ενεργητικής ακρόασης του Συμβούλου, τα μέλη της ομάδας ανακαλύπτουν και συνειδητοποιούν τα προσωπικά τους καθρεφτίσματα και τις αιτίες των προβλημάτων τους στη ζωή, μέσω της δυναμικής της ομάδας.  

Για δήλωση συμμετοχής ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνείστε μαζί μας.  

 

  

 Angelic Reiki 

Μυήσεις 1ου & 2ου βαθμού 

Οι Άγγελοι βρίσκονται ανάμεσά μας!

Είναι κοντά μας γιατί «ήρθε η ώρα» να μας καθοδηγήσουν να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τον κόσμο μας! 

Οι Άγγελοι είναι καθαρές Ακτίνες Φωτός και αποτελούν γέφυρα, για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με τη μία και μοναδική οικουμενική συνειδητότητα, τον Δημιουργό. Γειώνοντας την ενέργειά της Ανιδιοτελούς και Άνευ Όρων Αγάπης του Δημιουργού, η ζωή μας θ’ αρχίσει να αντανακλά το μεγαλείο του παραδείσου όλο και φωτεινότερα. Η Ωκεάνια Ψυχική Ενέργεια που δέχεται ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος του Αγγελικού Ρέικι, ανυψώνει τη Συνειδητότητα. Αυτό προκαλεί τον εκτοπισμό παλαιών, μη αρμονικών μορφών σκέψης, και τη μεταμόρφωσή τους, ώστε οι υψηλότερες δονήσεις του Πνεύματος ν’ αγγίξουν κάθε Σωματική- Συναισθηματική - Νοητική - Πνευματική μας πλευρά. Ο θεραπευτής αρχίζει να συνεργάζεται και να συντονίζεται με τα Όντα του Φωτός, των οποίων σκοπός είναι να σταθεροποιήσουν τη Θεϊκή Έκφραση στη Γη. Άρα το σύστημα αυτό είναι Θεϊκά μεταμορφωτικό, τόσο για τον θεραπευτή, όσο και για τον θεραπευόμενο.

Στο σεμινάριο 1ου & 2ου βαθμού Αγγελικού Ρέικι θα λάβετε τους πρώτους σας συντονισμούς με την Αγγελική Ενέργεια, καθώς και τα πρώτα θεραπευτικά εργαλεία για να τα χρησιμοποιήσετε στον εαυτό σας ή να τα προσφέρετε στους άλλους.

Οι συντονισμοί του Αγγελικού Ρέικι, εκτός από τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα, αποτελούν μια ισχυρή εμπειρία που μάς συντονίζει με την πνευματική μας δύναμη και την Εσωτερική Γνώση μας.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας! Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι. Μπορεί να είναι το να σας προσφέρει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το ντάρμα σας και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, για να προχωρήσετε στις επόμενες μυήσεις ώστε να το μοιράζεστε με άλλους σαν επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας. Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας έφερε εδώ. Θα αλλάξει το DNA σας, τα κύτταρα και τα μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα σας επιτρέψει να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

Από την εισαγωγή του Εγχειριδίου 1ου & 2ου βαθμού του Kevin & της Christine Core.

Η Διδακτέα Ύλη του 1ου & 2ου βαθμού ενδεικτικά:

  • Ιστορία του Αγγελικού Ρέικι. Λίγα λόγια για τον Κέβιν και την Κριστίν.
  • Ορισμός των Αγγέλων μέσα από την κατανόηση τους σαν Θεϊκά Αρχέτυπα αυτού του δημιουργημένου Σύμπαντος.
  • Καθαρισμός και Συντονισμός στον 1ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.
  • Καθαρισμός και Συντονισμός στο 2ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.
  • Ενεργοποίηση των Συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχισεδέκ στη γαλαξιακή τους δόνηση.
  • Αρχαγγελικός Συντονισμός από τους 30 Αρχαγγέλους, τους Παντοδύναμους Σαρείμ και Συντονισμός του Μάστερ Κρυστάλλου.
  • Ενεργοποίηση των Συμβόλων του Ρέικι από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στην αγγελική τους δόνηση.
  • Εισαγωγή στους Νόμους και τους Κανόνες Θεραπείας όπως δόθηκαν από τον Τζβαλ Κουλ μέσω της Αλίκη Μπέιλι, και έχουν καταγραφεί στο βιβλίο «Εσωτέρα Θεραπευτική».
  • Οι τέσσερις (4) Μέθοδοι Θεραπείας — Ανταλλαγές θεραπείας.
  • Θεραπεία από απόσταση και Αυτοθεραπεία.
  • Αγγελικό Ρέικι για την εγκυμοσύνη, τα μωρά και την υποστήριξη των παιδιών «Ίντιγκο».
  • Πώς συντονίζουμε κρυστάλλους και essences και η σημαντικότητα τους στο Αγγελικό Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ, ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & Christine Core.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

    

The Lattice™ Experience   

Εισαγωγή στην εμπειρία του Δικτυώματος

Πρόκειται για ένα εργαστήρι που αποτελεί μια βιωματική εισαγωγή στην κατανόηση του πώς το UCL επιδρά στη συνειδητότητά μας και στην ικανότητά μας να συνδημιουργούμε την πιο φωτισμένη μας ζωή!

Καθώς η ανθρώπινη συνειδητότητα εξελίσσεται, αυτή η εξέλιξη αντανακλάται στην ενεργειακή μας ανατομία. Το Universal Calibration Lattice® (UCL), ή αλλιώς Δικτύωμα, είναι ένα εξελισσόμενο σύστημα εντός της ανθρώπινης ενεργειακής ανατομίας, το οποίο ακτινοβολεί από τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας και μας συνδέει με την ενέργεια της Γης και με την ενέργεια του Σύμπαντος. 

Το εργαστήρι «The Lattice Experience» είναι ένα διήμερο σεμινάριο γεμάτο πληροφορίες, δραστηριότητες και ενεργειακές ευθυγραμμίσεις, που σχετίζονται με τη λειτουργία του UCL και τιμούν το μοναδικό αυτό πρότυπο της ολότητας κάθε ατόμου. 

Συχνά ακούμε ότι οι πεποιθήσεις μας και οι σκεπτομορφές μας είναι αυτές που καθορίζουν τα συναισθήματά μας και τον τρόπο δράσης μας στο τώρα, το παρόν. Πού βρίσκονται όμως αυτές οι πεποιθήσεις, πού βρίσκονται αποθηκευμένες οι πληροφορίες βάσει των οποίων ενεργούμε στο τώρα; Το Δικτύωμα μας βοηθά να κατανοήσουμε όχι μόνο πού βρίσκονται οι πεποιθήσεις μας και τα παρελθοντικά μας βιώματα, αλλά και πώς μπορούμε στο παρόν, καθώς εργαζόμαστε με το προσωπικό μας Δικτύωμα, να απελευθερωθούμε από όσα δεν μας οδηγούν στην ευτυχία, και να συνδημιουργούμε, μέσω της πρόθεσής μας την πιο φωτεινή ζωή σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι στις δύο αυτές ημέρες να προσφέρει, εκτός των άλλων, μια γενική εικόνα της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου). Κάθε εργαστήρι διδάσκεται με αγάπη, σεβασμό και συμπόνια, και αποτελεί από μόνο του ένα πολύτιμο βίωμα για κάθε άνθρωπο που βαδίζει στο δικό του εξελικτικό μονοπάτι!  

Υλικό εκπαίδευσης

Το σεμινάριο περιλαμβάνει μια σειρά από βιώματα, διαλογισμούς και τεχνικές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βιώσετε το προσωπικό σας Δικτύωμα και να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να εργαστείτε μαζί του για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Επιπλέον θα μάθετε με ποιους τρόπους και με ποιες τεχνικές μπορείτε να βοηθήσετε και τους δικούς σας ανθρώπους!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου:

  • Θα μάθετε πού βρίσκονται και πώς λειτουργούν το UCL, τα Ιερά Templates (Πρότυπα) και θα λάβετε πληροφορίες για το Τρίτο Δικτύωμα (όλες αυτές οι πληροφορίες υπόστηρίζονται από γραφικές αναπαραστάσεις, animation και βίντεο).
  • Θα κατανοήσετε τη διαδικασία καλιμπραρίσματος ("καλιμπράρω" σημαίνει "ρυθμίζω", "ισορροπώ" ή "δυναμώνω") και τις νέες δυναμικές της ενέργειας, ώστε να μπορείτε με πρακτικούς τρόπους να ενισχύσετε την προσωπική σας ανάπτυξη και να επιταχύνετε την εξέλιξή σας.
  • Θα μάθετε την Εναλλασσόμενη Κίνηση, μία άσκηση καθαρής συνδημιουργίας.
  • Θα μάθετε να δίνετε (και να λαμβάνετε) την Εισαγωγική Ενεργειακή Συνεδρία της EMF Balancing Technique®, μια συνεδρία ενδυνάμωσης, στοργής και φροντίδας.
  • Θα εξασκηθείτε στην ενεργοποίηση/μεταβίβαση ενέργειας στην άλλη άκρη της αίθουσας ή σε άλλο μέρος της Γης.
  • Θα μάθετε πώς να στέλνετε το Σύμβολο Ενεργοποίησης/Αποστολής για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις όπου κι αν βρίσκονται ή λαμβάνουν χώρα.
  • Θα μάθετε να κάνετε Ενεργειακό Ντους Ενός Λεπτού με το Σύμβολο.
  • Θα κάνετε UCL Tai Ji– Στην Ενέργεια της Αγάπης – Άσκηση.
  • Θα μάθετε το Μυστικό και τα Γνωρίσματα του Mastery (Μάστερι).
  • Θα εξασκηθείτε στην Κατεύθυνση Ενέργειας με τα Μάτια.
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε την Άσκηση της Σπείρας. 

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο «The Lattice Experience» αποτελεί ένα πρώτο βήμα ώστε να λάβει κανείς την Εκπαίδευση Προσωπικής Ανάπτυξης της EMF, καθώς και για να γίνει κάποιος Διαπιστευμένος Σύμβουλος της EMF Balancing Technique®.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

Εκπαίδευση Συμβούλων

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 2 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
Όνομα:
E-mail: