Συνεδρίες

   
   13 & 14 Οκτωβρίου 2018

   ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγιουρβεδικό Μασάζ Προσώπου

Εισηγήτρια: Κατερίνα Παλαμήδη

Το Αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου είναι αναπόσπαστη θεραπευτική και ανανεωτική τεχνική της Αρχαίας Ινδικής Επιστήμης που αποκαλείται Αγιουρβέδα. 

Η Αγιουρβέδα είναι σανσκριτική λέξη και μεταφράζεται ως «Η επιστήμη της ζωής», από το «ayuh» που σημαίνει «ζωή» και το «veda» που σημαίνει «επιστήμη». Στόχος της Αγιουρβέδα είναι να αποκτήσει ο άνθρωπος τέλεια υγεία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.

Το Αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου βασίζεται  στη μάλαξη και σε συγκεκριμένες πιέσεις στα σημεία marma που εδρεύουν στην περιοχή του προσώπου, των αφτιών και της κεφαλής. Η λέξη «marma» στα σανσκριτικά σημαίνει «κρυμμένο» ή «μυστικό».  Τα σημεία marma αποτελούν περιοχές του ανθρώπινου σώματος όπου μορφοποιούνται ζωτικές θέσεις που είναι πολύ σημαντικές για την διατήρηση της ισορροπίας στον οργανισμό μας.

Το μασάζ στο πρόσωπο συμβάλλει στην αποτοξίνωση του δέρματος, αντιμετωπίζει την ακμή και τη θαμπάδα και προσδίδει λάμψη, σφριγηλότητα και νεότητα. Παράλληλα οι κινήσεις που εκτελούνται σε συνδυασμό με τα έλαια βοηθούν στην απομάκρυνση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και γενικότερα συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, αντιμετωπίζει τον πονοκέφαλο και βοηθά στην απελευθέρωση της έντασης και του άγχους που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα.

Το Αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου πραγματοποιείται με έλαιο και ακολουθεί μάσκα προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας!

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο να δίνουν μια ολοκληρωμένη συνεδρία Αγιουρβεδικού μασάζ προσώπου, αλλά και θα δεχτούν μασάζ ως μέρος της εκπαίδευσης.

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν Εγχειρίδιο και Πιστοποίηση Παρακολούθησης.

Η διδακτέα ύλη του σεμιναρίου ενδεικτικά:

  • Εισαγωγή στην Αγιουρβέδα.
  • Φιλοσοφία και Θεωρία των τριών Ντόσας.
  • Θεωρία των Βασικών Σημείων Μάρμα στο πρόσωπο.
  • Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν βήμα προς βήμα πώς να κάνουν ένα ολοκληρωμένο Αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου, πώς να επιλέγουν το έλαιο, αλλά και πώς να υλοποιούν αγιουρβεδικές συνταγές για το πρόσωπο.
Στο σεμινάριο δίδεται και Τεστ για την έυρεση του Αγιουβεδικού Τύπου στον οποίο ανήκει κάθε άτομο, το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν στις συνεδρίες τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία Διεξαγωγής 13 & 14 Οκτωβρίου 2018
Διάρκεια
Σάββατο 10:00 - 16:00, Κυριακή 10:00 - 16:00
Τόπος Διεξαγωγής Χαλάνδρι, Αθήνα
Κόστος Συμμετοχής
120 ευρώ (Στην τιμή περιλαμβάνονται Εγχειρίδιο & Βεβαίωση Παρακολούθησης). 
Δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. 
Κράτηση Θέσης

Κατάθεση προκαταβολής 50 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και η εξόφληση την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου. Αρ. Λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς 6847123842612. 

ΙΒΑΝGR 87 0171 8470 0068 4712 3842 612.
 

Για τραπεζικά έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν από τη μεταφορά ή κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό επιβαρύνουν τον καταθέτη. Μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη με 4 ευρώ επιπλέον.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Μέχρι τις 9/10/2018 στα τηλέφωνα:
2114084608 6945619970.
 

     

Κατερίνα Παλαμήδη (Ποια είναι)
Ayurveda Massage Practitioner
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με αυτό το σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εισηγήτρια Κατερίνα Παλαμήδη στα παραπάνω τηλέφωνα ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
 
 


 

 
Όνομα:
E-mail:
    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία