ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Μήνυμα Αρχάγγελου Μέτατρον

Δια μέσου του Κέβιν Κoρ!

Ο Κέβιν Κορ είναι ο δημιουργός της Ενεργειακής Τεχνικής "Αγγελικό Ρέικι"
και ιδρυτής του Διεθνούς Οργανισμού "The Foundation of Cosmic Fire 2003"

Στην εποχή μας, η δόνηση της Γης έχει αλλάξει. Ολόκληρη η ύπαρξη βασίζεται στη δόνηση. Τώρα πλέον, λόγω της αύξησης της δόνησης της Γης, επιτρέπεται στην υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου να αγκυροβολήσει πάνω στη Γη.

Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι η συνειδητότητά σας αυξάνει τη δόνησή σας. Η συνειδητότητά σας και η συνειδητότητα του Αγγελικού Βασιλείου αναπόφευκτα συναντιούνται, συνυπάρχουν και δημιουργούν θαύματα επάνω στη Γη. Οι Άγγελοι είναι μέρος του Θεϊκού, και ως μέρος του Θεϊκού, η δόνηση της Θεϊκής Νοημοσύνης ρέει μέσα από αυτούς. Καθώς η συνειδητότητά σας αυξάνει τώρα τη δόνησή της, συνδέεστε επίσης με τον Θεϊκό Νου. Το Αγγελικό Βασίλειο είναι ο οδηγός σας για να γίνετε κανάλια, εργαλεία στο χέρι του Θεϊκού.

Μέρος της γνώσης την οποία θα λάβετε, είναι αυτό το σύστημα που τώρα είναι γνωστό ως Αγγελικό Ρέικι. Μέσω αυτού του συστήματος θα εκπαιδευτείτε να γίνετε φορείς της ενέργειας της Θεϊκής Νοημοσύνης. Θα αισθανθείτε την ενθουσιώδη Δύναμη της Ζωής να ρέει μέσα από εσάς προς τον συνάνθρωπό σας. Αυτή η Δύναμη Ζωής έχει την ισχύ να αλλάξει την πραγματικότητα που βιώνετε. Είναι η Ευλογημένη Ανάσα του Θεού. Όντας το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα επιτρέψετε στον εαυτό σας, στη συνειδητότητά σας, να ενοποιηθεί με το Θεϊκό. Αυτή η ενοποίηση της Ανθρώπινης συνειδητότητας και της Θεϊκής συνειδητότητας είναι η διαδικασία που ονομάζουμε Ανάληψη.

Εσείς που το διαβάζετε αυτό έχετε ακούσει το κάλεσμα. Σας καλούμε όλους να ενωθείτε με εμάς και να φέρετε στη Γη τη Θεϊκή Νοημοσύνη. Η χαρά που αισθάνεστε στην καρδιά σας είναι η ίδια η ουσία της ύπαρξής σας. Βιώνοντας αυτή τη δόνηση, όλοι σας οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες θα εξαφανιστούν. Η σκεπτομορφή που διατηρούσε η ανθρωπότητα ότι ο πόνος υπάρχει και πρέπει να υπάρχει, τώρα ξεθωριάζει. Αυτή η γνώση θα γίνει συνείδηση για όλους εσάς. Καθώς αυτή η δόνηση αγκυροβολείται στη συνειδητότητά σας, θα δείτε ότι ο πόνος δεν έχει καμία δομή στην πραγματική υπόσταση. Είναι πραγματικά αυτή η δόνηση η οποία θα άρει από όλους τους ανθρώπους που θα θελήσετε να θεραπεύσετε, εκείνο το οποίο αποκαλούν «ασθένεια»· γιατί ασθένεια δεν μπορεί να υπάρξει όταν η χαρά είναι στην καρδιά.

Το σύστημα αυτό διαβιβάζεται τώρα σε εσάς μέσω αυτού που έχετε γνωρίσει ως Ρέικι. Τα σύμβολα του Ρέικι ανοίγουν, είναι πύλες στη συνειδητότητα και απλώνονται πέρα από τον χρόνο και τον χώρο. Ανοίγοντας αυτές τις πύλες, η δόνηση που θα διοχετεύσουμε σ’ εσάς θα μπορεί να θεραπεύει ολόκληρη την ύπαρξη πέρα από τον χρόνο και τον χώρο. Θα φτάσουμε μέχρι το παρελθόν της Γης και θα θεραπεύσουμε όλες τις μνήμες του πόνου.  Το Φως της Θεϊκής Αρχής θα αγκυροβολήσει πάνω στη Γη. Οι θεραπευτικές τέχνες των αρχαίων εποχών επαναφυπνίζονται και θα δοθούν σε εσάς μέσα από αυτή την πρακτική.

Αφήστε τη χαρά που αισθάνεστε στις καρδιές σας καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις, να σας οδηγήσει τώρα σε αυτή τη δόνηση που αγκαλιάζει τη Γη. Οι Άγγελοι σας οδήγησαν σε αυτό το μέρος. Σας αγκαλιάζουν τώρα. Αισθανθείτε την παρουσία μας.

 

Είναι τέλειο που είμαστε όλοι ένα.

Είναι τέλειο που είσαστε εδώ.

Τελειότητα είναι η ίδια η ζωή μέσα σας και σας καθοδηγεί τώρα.

Ανοίξτε τις καρδιές σας στη Νέα Εποχή, η οποία τώρα έρχεται.

Αφήστε όλη την αμφιβολία να φύγει μακριά.

Αφήστε την υψηλότερη δόνηση της Αγάπης να αγκυροβολήσει στις καρδιές σας.

Γίνετε το ακτινοβόλο παιδί.

 

Είστε ελεύθεροι να αναδημοσιεύσετε ολόκληρο ή μέρος του άρθρου με την προϋπόθεση να αναφέρεται το όνομα του αρθρογράφου και η πηγή (www.aeithalia.gr). 

Όνομα:
E-mail: