7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018

   ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγγελικό Ρέικι Συμβούλων Θεραπευτών

Εισηγήτρια: Βέρα Παλαμήδη

Σε αυτό το σεμινάριο θα εξασκηθείτε και θα εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις γνώσεις σας γύρω από τη θεραπευτική διαδικασία, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή σας ως εκπρόσωποι του Αγγελικού Βασιλείου!

Θα λάβετε ακόμα περισσότερα εφόδια σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους και για ακόμη μια φορά θα γίνετε εσείς ο Άγγελος!  

Ακόμα κι αν επιλέξετε να μην λαμβάνετε αμοιβή για τις θεραπευτικές συνεδρίες που θα πραγματοποιείτε, η γνώση και η βιωματική εμπειρία που θα αποκομίσετε μέσα από αυτό το σεμινάριο είναι από μόνα τους θεραπευτικά, και αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την πνευματική σας διεύρυνση και τη μεταμόρφωση της δικής σας ζωής! Μιας ζωής με περισσότερο Φως, Αλήθεια, Ελευθερία και Χαρά!

Η Εκπαίδευση Συμβούλων περιλαμβάνει έναν Καθαρισμό και δύο Συντονισμούς, καθώς και δύο νέες μεθόδους θεραπείας. Εστιάζεται στις πνευματικές Αρχές που εμπεριέχονται στο Αγγελικό Ρέικι ως θεραπευτική πρακτική. Περιλαμβάνει επίσης, μια βαθύτερη κατανόηση του χώρου της «απραξίας», τα αίτια και τη φύση της ασθένειας, καθώς και τα νέα φαινόμενα  των «Συμπτωμάτων της Ανάληψης», τα οποία είναι σωματικά συμπτώματα που σχετίζονται με αλλαγές στη συνείδηση και όχι με σωματική ή συναισθηματική παθολογία. Τέλος, καλύπτει τα πρακτικά και τα πνευματικά ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιότητα του επαγγελματία θεραπευτή.

alt

Η Διδακτέα Ύλη της Εκπαίδευσης Συμβούλων:

 • Ένας καθαρισμός και απελευθέρωση οντοτήτων.
 • Δύο Συντονισμοί: Αγγελικό Ρέικι 4ος Βαθμός και Αρχαγγελική Μύηση 3ου & 4ου Βαθμού με τους Παντοδυνάμους Σαρείμ.
 • Δύο νέες μορφές θεραπείας: Θεραπεία με το Αιθερικό Σώμα και Σφαιρική Θεραπεία.
 • Πληροφορίες σχετικά με τους δύο τύπους θεραπείας που χρησιμοποιούμε στο Αγγελικό Ρέικι: τη Μαγνητική Θεραπεία και τη Θεραπεία με Ακτινοβολία.
 • Το Δέντρο της Ζωής και το Αρχαγγελικό Βασίλειο.
 • Δουλεύοντας με το Αισθαντικό Σώμα.
 • Αναθεώρηση του πώς καθαρίζουμε και αφιερώνουμε έναν χώρο και ο σκοπός της αφιέρωσης του χώρου σε μία θεραπευτική κατάσταση.
 • Η φύση της ασθένειας και οι επιπτώσεις της ασθένειας σε μία θεραπευτική συνεδρία.
 • Θεραπευτική Συνεδρία:
Α. Απόρρητο
Β. Διάρκεια
Γ. Επικοινωνία και ικανότητες προσεκτικής ακοής.
Δ. Βιωματική εμπειρία του δέκτη.
Ε. Πώς να δουλέψετε με ασθενείς που ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.
 • Δεοντολογία του Αγγελικού Ρέικι. Θα ενημερωθείτε για τα Πνευματικά Δικαιώματα και το Συμφωνητικό Κώδικα Πρακτικής, όπως ορίζεται από τον Επίσημο Οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι.
  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία Διεξαγωγής 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018
Διάρκεια
Παρασκευή 18:00 - 21:00,
Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 19.00
Τόπος Διεξαγωγής Χαλάνδρι, Αθήνα
Προϋποθέσεις Συμμετοχής
Να έχει ολοκληρώσει κανείς τα σεμινάρια:
1ος & 2ος Βαθμος Αγγελικού Ρέικι και
3ος & 4ος Βαθμός Αγγελικού Ρέικι.
Κόστος Συμμετοχής
250 ευρώ (Στην τιμή περιλαμβάνονται
Εγχειρίδιο & Βεβαίωση Παρακολούθησης*)
Κράτηση Θέσης Η κράτηση της θέσης γίνεται με την κατάθεση 50 ευρώ προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς – Αριθμός Λογαριασμού 5054037035832, IBAN: GR 30 0172 0540 0050 54037 035 832. Η εξόφληση του ποσού γίνεται την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου.

Τραπεζικά έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν από τη μεταφορά ή κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό επιβαρύνουν τον καταθέτη. Μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη με 4 ευρώ επιπλέον.

Δηλώσεις συμμετοχής
Μέχρι τις 4/12/2018 στα τηλέφωνα:
 2106813287 & 6931397877, 6945619970.
Λοιπές Παροχές Προσφέρονται μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα και σνακ κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων
  

* Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & Christine Core.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
  Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία