Angelic Reiki   

Θεραπεία με τη βοήθεια των Αγγέλων!

Οι Άγγελοι βρίσκονται κοντά μας για να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τη Θεία Φύση μας και να αξιοποιήσουμε το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας!

Οι Άγγελοι είναι οντότητες καθαρού φωτός και η πρόθεσή τους είναι να μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από τις αιτίες που μας προκαλούν άγχος, στρες, ασθένειες, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα ή δυσάρεστα σωματικά συμπτώματα, και γενικά από όλα εκείνα που δεν εξυπηρετούν και δεν διευκολύνουν την καθημερινότητά μας! Είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να συνδεθούμε με τον εσώτερο εαυτό μας και να ανακαλύψουμε το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας, ώστε αξιοποιώντας το να ζήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε! Είναι καθαρές Ακτίνες Φωτός και αποτελούν γέφυρα, για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με τη Μία και Μοναδική Οικουμενική Συνειδητότητα, τον Δημιουργό.

Η θεραπεία με τους Αγγέλους είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε θρησκεία. Οι Άγγελοι είναι αρχέτυπα δημιουργίας που στηρίζουν ολόκληρο το οικοδόμημα του Σύμπαντος και βοηθούν την ανθρωπότητα ώστε να λειτουργεί με βάση τη θεϊκή ενέργεια της τέλειας αγάπης που όλοι έχουμε μέσα μας αλλά έχουμε ξεχάσει! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουμε τη βοήθειά τους και να επιτρέψουμε στη Θεϊκή θεραπευτική ενέργεια να λάβει χώρα στη ζωή μας. Κι αυτό γιατί οι Άγγελοι δεν παρεμβαίνουν δίχως τη δική μας βούληση, είναι όμως πάντα κοντά μας περιμένοντας την εκδήλωση της δικής μας πρόθεσης για θεραπεία και απελευθέρωση.

Όταν μιλάμε για θεραπεία δεν εννοούμε μονάχα την ίαση από την ασθένεια σε φυσικό επίπεδο, αλλά την ουσιαστική απελευθέρωση από ό,τι μας δεσμεύει σε συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Όλες οι ασθένειες άλλωστε δεν είναι τίποτε άλλο παρά συμπτώματα ενός περιοριστικού τρόπου σκέψης και δράσης στην καθημερινή μας ζωή! Κάθε φορά που ζητάμε βοήθεια από το Αγγελικό Βασίλειο επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συντονιστεί με την Αγγελική μας φύση, με τον Άγγελο που υπάρχει μέσα μας!

Μυήσεις - Σεμινάρια Εκπαίδευσης

Στο σύστημα του Αγγελικού Ρέικι, εκτός από τις ατομικές συνεδρίες παρέχονται και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει προκειμένου να κάνει Αγγελικό Ρέικι στον εαυτό του και στους άλλους (Σεμινάριο 1ου & 2ου βαθμού, Σεμινάριο 3ου & 4ου βαθμού), ενώ εφόσον το επιθυμεί μπορεί να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο, προχωρώντας στο επίπεδο του επαγγελματία συμβούλου-θεραπευτή (Εκπαίδευση Συμβούλων) και του επαγγελματία δασκάλου (Εκπαίδευση Δασκάλων)!

Στο Αγγελικό Ρέικι –όπως και σε άλλα συστήματα Ρέικι– υπάρχουν τέσσερις Μυήσεις (1ος - 2ος βαθμός και 3ος - 4ος βαθμός). Υπάρχουν όμως και επιπλέον δύο Μυήσεις (των Κοσμικών Ακτίνων και των Αρχαγγέλων), όπου ο μαθητής συντονίζεται πλήρως στις Θεϊκές Δονήσεις και στα Αρχέτυπα.

Οι Συντονισμοί και οι Μυήσεις του Αγγελικού Ρείκι γειώνονται και μεταδίδονται στον μαθητή από τους Αγγέλους, και κατ' αυτόν τον τρόπο η Δόνηση λαμβάνεται στη Θεϊκή Μορφή της.

Η συμβολή των σεμιναρίων Αγγελικού Ρέικι στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε ατόμου που συμμετέχει σε αυτά είναι πολύτιμη, αφού μετά το πέρας του κάθε εργαστηρίου διαθέτει πλέον εργαλεία και τεχνικές που μπορεί να αξιοποιήσει στην καθημερινή του ζωή, προκειμένου να απελευθερωθεί από τις προσωπικές του δυσκολίες και να μεταμορφώσει τη ζωή του! Η δημιουργία της πραγματικότητάς μας όπως πραγματικά την επιθυμούμε είναι επιλογή μας! Και οι Άγγελοι μας στηρίζουν σε αυτή την επιλογή!

Το Σύστημα Θεραπείας του Αγγελικού Ρέικι δόθηκε στον Kevin Core (Κέβιν Κορ) από τον Αρχάγγελο Μέτατρον μέσω ανώτερης επικοινωνίας από τον Οκτώβριο του 2002 έως το Φεβρουάριο του 2003, προκειμένου να το μεταδώσει. Συνιδρυτές του είναι ο Κέβιν και η σύζυγός του Κριστίν Κορ, σύμφωνα με τους οποίους, η εκμάθηση και η πρακτική του Αγγελικού Ρέικι πραγματοποιείται σύμφωνα με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο που δόθηκε και χρησιμοποιήθηκε στην εποχή της Ατλαντίδας. Μέχρι σήμερα το Αγγελικό Ρέικι έχει διαδοθεί σε περισσότερες από 23 χώρες. Ο Κέβιν Κόρ έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιουνίου 2009 και έκτοτε το έργο της διάδοσης συνεχίζεται υπό την αιγίδα της Κριστίν Κορ και του Επίσημου Παγκόσμιου Οργανισμού Αγγελικού Ρέικι.

Τhe Foundation of Cosmic Fire 2003 (www.angelicreikimagic.com)