Συνεδρίες

  

Φωτοβελονισμός με Xρώμα

Light Beamer Pen 

alt

Θεραπεία με πανδαισία χρωμάτων!

alt

Η ακτινοβολία του χρώματος διευρύνει τη συνειδητότητά μας και συμβάλλει στην εξισορρόπηση νου και σώματος!

Ο Φωτοβελονισμός με Χρώμα είναι μία μέθοδος χρωματοθεραπείας που ανήκει στο Σύστημα Χρωματικής Φροντίδας της Aura-Soma® και πραγματοποιείται μέσω του Light Beamer Pen (Λάιτ Μπίμερ Πεν).

Το Light Beamer Pen είναι ένα είδος φακού, που στο μπροστινό μέρος του τοποθετούνται ειδικές φιάλες οι οποίες εμπεριέχουν ένα υγρό μείγμα από φυσικό χρώμα, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και υγροποιημένους κρυστάλλους. Όταν ενεργοποιείται η συσκευή, διοχετεύεται φως μέσα από τις φιάλες αυτές, με αποτέλεσμα να εκπέμπονται οι ευεργετικές ιδιότητες του περιεχομένου τους.

Είναι πλέον ευρέως γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το χρώμα και ιδιαίτερα η ακτινοβολία του χρώματος, επηρεάζει την ψυχολογική διάθεση του ανθρώπου, επιδρά άμεσα στο νευρικό μας σύστημα, και επενεργεί άκρως θεραπευτικά στο βιολογικό μας σώμα. Κλασικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια όταν ένα βρέφος γεννιέται με νεογνικό ίκτερο, οι γιατροί το τοποθετούν για κάποια ώρα κάτω από μια λάμπα που εκπέμπει μπλε φως προκειμένου να θεραπευτεί!

Η ακτινοβολία του χρώματος απορροφάται από τους φωτοϋποδοχείς που διαθέτουμε στα μάτια και στο δέρμα μας. Το χρώμα αναγνωρίζεται από τα αισθητήρια όργανα του σώματός μας, αλλά και από ένα υψηλότερο επίπεδο Συνειδητότητας, τον λεγόμενο υπερσυνείδητο νου μας. Το υπερσυνείδητο είναι το τμήμα εκείνο του ανθρώπινου νου που «στεγάζει» την αληθινή μας ταυτότητα και αποτελεί το ύψιστο κέντρο της σοφίας και της αντίληψης. 

H σοφία του σώματός μας σε συνδυασμό με αυτήν του πραγματικού Εαυτού συντελούν στην αξιοποίηση της χρωματικής ακτινοβολίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δική σας πρόθεση ενεργοποιεί αυτήν ακριβώς τη συνεργασία! 

alt

Οι συνεδρίες

Στις συνεδρίες Φωτοβελονισμού με Light Beamer Pen δεν υπάρχει καμία επαφή με το σώμα του δέκτη και δεν χρησιμοποιούνται βελόνες, παρά μόνο η ακτινοβολία του χρώματος, η οποία κατευθύνεται στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) και σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία-μεσημβρινούς.

Τα κέντρα ενέργειας και οι μεσημβρινοί στο σώμα μας συνδέονται με διάφορα όργανα αλλά και με πεδία που αφορούν το συναισθηματικό και νοητικό μας επίπεδο! Έτσι λοιπόν, η ακτινοβολία ενός χρώματος σε αυτά τα σημεία μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ενός σωματικού συμπτώματος, αλλά και σε ζητήματα συναισθηματικού ή νοητικού μπλοκαρίσματος, επαναφέροντας την ισορροπία στον νου και στο σώμα.

Κάθε συνεδρία με Light Beamer Pen μπορεί να διαφέρει ως προς την τεχνική, τα σημεία των μεσημβρινών στα οποία εστιάζουμε, τα χρώματα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται, ανάλογα πάντα με τις ειδικές ανάγκες που έχει ο άνθρωπος κάθε φορά, αλλά και με τη φάση της ζωής στην οποία βρίσκεται. 

Ο φωτοβελονισμός με χρώμα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης συνεδρίας χρωματοθεραπείας, αλλά μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως για παράδειγμα το Ρέικι, το Αγγελικό Ρέικι κ.ά. Η συνεδρία σε κάθε περίπτωση, γίνεται με πολλή φροντίδα, αγάπη, σεβασμό και τιμή στην ολότητα του ανθρώπου.

Οι χρωματικές φιάλες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας θεραπευτικής συνεδρίας με Light Beamer Pen ανήκουν αποκλειστικά στο Σύστημα Χρωματικής Φροντίδας Aura-Soma®. 

Οι συνεδρίες Φωτοβελονισμού με Light Beamer Pen διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται στο χώρο μας. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία