Συνεδρίες

   

   PSYCH-K® 

alt

Αλλάξτε τους προγραμματισμούς σας!

alt

Το PSYCH-K® είναι μια μέθοδος φιλική προς τον άνθρωπο για επανεγγραφή του νοητικού προγραμματισμού του και αλλαγή του εντυπώματος της ζωής του!

altΧαρακτηρισμένο ως ένα είδος πνευματικής διαδικασίας με ψυχολογικά οφέλη, το PSYCH-K είναι το αποτέλεσμα «μιας σειράς διαισθητικών αλμάτων της Συνειδητότητας» που δημιουργήθηκε μετά από μακροχρόνια έρευνα και χιλιάδες συνεδρίες με άτομα και ομάδες.

Είναι ένας απλός και σύντομος τρόπος αλλαγής των αυτοπεριοριστικών πεποιθήσεων στο επίπεδο του υποσυνειδήτου, από όπου πηγάζει σχεδόν όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά –είτε αυτή είναι εποικοδομητική, είτε είναι καταστροφική.

Ο απώτερος σκοπός του είναι να επιταχύνει την ατομική και συλλογική εξέλιξη, ευθυγραμμίζοντας τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις με τη συνειδητή σοφία από τις μεγάλες πνευματικές παραδόσεις ολόκληρου του κόσμου. Κάνει τη σοφία μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία αντί για έναν καθημερινό αγώνα. Η πρακτική εφαρμογή αυτής της σοφίας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή δημιουργεί μια βαθύτερη αίσθηση γαλήνης και ικανοποίησης, νοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

alt

Εσείς δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα

Η πραγματικότητά μας δημιουργείται από τις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις αυτές, συνήθως υποσυνείδητες, είναι συχνά το αποτέλεσμα μακροχρόνιων «προγραμματισμών» και έχουν ισχυρή επίδραση στη συμπεριφορά μας.

Επιστημονικές μελέτες με αντικείμενο τους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου, δείχνουν ότι το 95% της συνειδητότητάς μας είναι στην πραγματικότητα υποσυνείδητο.

Είναι το υποσυνείδητο που αποτελεί την «αποθήκη» των στάσεων ζωής, των αξιών και των πεποιθήσεών μας. Με βάση τις πεποιθήσεις μας διαμορφώνουμε τις αντιλήψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας, και σύμφωνα με αυτές τις αντιλήψεις αναπτύσσουμε τις συμπεριφορές μας. Συνήθως θέλουμε να αλλάξουμε τις αυτοακυρούμενες συμπεριφορές. Συχνά, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξουμε μια συμπεριφορά είναι να αλλάξουμε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις που τη στηρίζουν.

Βασισμένο πάνω σε μακροχρόνια έρευνα των μερών του εγκεφάλου, γνωστή επίσης και ως Θεωρία Εγκεφαλικής Κυριαρχίας, το PSYCH-K σας δίνει μια ποικιλία τρόπων αναγνώρισης και μεταμόρφωσης των πεποιθήσεων εκείνων οι οποίες σας περιορίζουν, σε πεποιθήσεις που σας υποστηρίζουν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.

Πολλοί άνθρωποι τρέφουν αυτοπεριοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις σε τομείς όπως είναι η πνευματικότητα, η αυτοεκτίμηση, η υγεία και το σώμα, η οικονομική ευημερία, οι σχέσεις ή η καριέρα.

Πολύ περισσότερο από τα γονίδια, είναι οι πεποιθήσεις μας που καθορίζουν τη ζωή μας. Το PSYCH-K είναι ένα σύνολο απλών αρχών και διαδικασιών αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης που στοχεύουν στην αλλαγή των περιοριστικών πεποιθήσεων και αντιλήψεων που επηρεάζουν τη ζωή μας σε κυτταρικό επίπεδο.

Δρ. Μπρους Λίπτον — ειδικός επιστήμονας-ερευνητής στην Κυτταρική Βιολογία