Τι είναι η Εξισορρόπηση PSYCH-K®

Η Εξισορρόπηση PSYCH-K® είναι μια διαδικασία σχεδιασμένη για να δημιουργήσει ισορροπημένη συνταύτιση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Αυτή είναι η λεγόμενη «κατάσταση πλήρους εγκεφάλου», η οποία είναι ιδανική για αναπρογραμματισμό του νου με νέες, αυτοβελτιωτικές πεποιθήσεις

Όταν βρίσκεστε στην «κατάσταση πλήρους εγκεφάλου» μειώνεται το ανεπιθύμητο στρες, βοηθώντας σας να προσεγγίσετε το «πλήρες δυναμικό ανταπόκρισης» στις προκλήσεις της ζωής σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ η Εξισορρόπηση PSYCH-K δημιουργεί δυναμικό, εσείς με τις πράξεις σας δημιουργείτε αποτελέσματα!

Για παράδειγμα, αν η εξισορρόπηση για εσάς πραγματοποιείται με στόχο να γίνετε αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει επίσης να κάνετε την απαραίτητη προπόνηση προκειμένου να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Η εξισορρόπηση θα μεταμορφώσει οποιαδήποτε υποσυνείδητη αντίσταση μπορεί να έχετε ως προς την επίτευξη του στόχου σας, έτσι ώστε η προσπάθεια που θα κάνετε να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ένα άλλο παράδειγμα μπορεί να είναι η εξισορρόπηση για θέματα υγείας. Ενώ η εξισορρόπηση θα βοηθήσει να ελαττωθεί το στρες και η εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να υποστηρίζουν την παρουσία της ασθένειας στο σώμα σας, είναι επίσης σημαντικό να ακολουθήσετε όλα τα απαραίτητα βήματα (φαρμακευτική αγωγή, δίαιτα, άσκηση ή ανάπαυση ), προκειμένου να βοηθήσετε το σώμα στην αυτοθεραπεία του.

Η καθαρότητα και η στόχευση των εξισορροπήσεων είναι πιο σημαντικά στοιχεία για να κάνετε σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σας από ό,τι ο αριθμός των εξισορροπήσεων που κάνετε. Η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Δυναμικό συν πράξη ίσον αποτελέσματα.

alt

 Πόσο χρόνο χρειάζεται για να «δουλέψει» μια εξισορρόπηση;

Τα αποτελέσματα μιας εξισορρόπησης μπορεί να γίνουν αντιληπτά αμέσως ή μπορεί να έρθουν σταδιακά (μέσα σε ώρες, μέρες, εβδομάδες ή περισσότερο). Για παράδειγμα, αν στόχος σας είναι να βρείτε μια νέα εργασία, τότε η απελευθέρωση από τον φόβο αλλαγής εργασίας μπορεί να γίνει αισθητή τη στιγμή της εξισορρόπησης. Εντούτοις, η εύρεση μιας νέας εργασίας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και δράση, π.χ. έρευνα ευκαιριών για νέα καριέρα, συνεντεύξεις κλπ.

 Πόσο διαρκεί μια εξισορρόπηση;

Οι εξισορροπήσεις φαίνεται να διαρκούν μέχρι τη στιγμή που δεν είναι πια χρήσιμες στο υποσυνείδητο ή μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε εξισορρόπηση για νέο στόχο. Η ζωή είναι μια πορεία εξέλιξης, κι έτσι αυτό που εξισορροπείτε τη μια στιγμή της ζωής σας μπορεί να μην είναι κατάλληλο σε μια άλλη στιγμή. Ακόμα και χωρίς το PSYCH-K, η ίδια η ζωή θα σας υπενθυμίσει πότε είναι ώρα να αλλάξετε κάποιες όψεις της πραγματικότητάς σας. Δυστυχώς, η υπενθύμιση παίρνει συχνά τη μορφή τραύματος ή δράματος, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σας. Το PSYCH-K σας βοηθά να κατευθύνετε συνειδητά βασικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς άχρηστο πόνο ή δυσκολία.

Όταν συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να ξαναδημιουργεί συμπεριφορές ή σκέψεις που αλλάξατε προηγουμένως με εξισορρόπηση, είναι χρήσιμο να αναρωτηθείτε «τι όφελος έχω από παλιές σκέψεις ή συμπεριφορές;». Όταν αυτή η ερώτηση γίνεται ανοιχτά και ειλικρινά, το αποτέλεσμα είναι συνήθως πολύ αποκαλυπτικό. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε άλλη μια εξισορρόπηση, που θα περιλαμβάνει τα «δευτερεύοντα οφέλη» που είχαν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση των παλιών συμπεριφορών ή καταστάσεων.

Οι συνεδρίες PSYCH-K διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

alt

Το PSYCH-K® δημιουργήθηκε από τον Ρόμπερτ Μ. Γουίλιαμς. Ο Μπόμπ είναι συγγραφέας του βιβλίου «PSYCH-K - Η χαμένη Ειρήνη στη Ζωή σας». Είναι επίσης συνοικοδεσπότης, μαζί με τον Δρ. Μπρους Λίπτον, στο δημοφιλές DVD/βίντεο «Η Βιολογία της Αντίληψης - Η Ψυχολογία της Αλλαγής». Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής, καθοδηγητής εργαστηρίων, ενώ καλείται πολύ συχνά σε εκπομπές λόγου του εξωτερικού. Το PSYCH-K αποτελεί αντανάκλαση της προσωπικής του δέσμευσης να βοηθήσει άτομα να αναγνωρίσουν τη Θεϊκότητά τους, να ανακαλύψουν το μεγαλείο τους και να γίνουν η ειρήνη που αναζητούν.

PSYCH-K Centre International (www.psych-k.com)