Συνεδρία Aura-Soma®    

Τα χρώματα αντανακλούν τις

ανάγκες της ύπαρξής μας!

H συνεδρία Aura-Soma® είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανακαλύψετε μέσα από τη ροή των χρωμάτων, το δυναμικό που κρύβεται μέσα σας!

Σκοπός μιας συνεδρίας Aura-Soma είναι να βοηθήσει τον άνθρωπο να αποκωδικοποιήσει τις ανάγκες της ψυχής του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει εντός του, ώστε να βρίσκεται σε εναρμόνιση και συντονισμό με τον πραγματικό εαυτό του.

Πρόκειται για ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτεπίγνωσης με όχημα τα χρώματα, που μας οδηγεί στην κατανόηση του πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας μέσα από τις χρωματικές επιλογές μας

Αυτό που είναι ιδιαίτερα μεταμορφωτικό σε μια συνεδρία Aura-Soma είναι η συνειδητοποίηση του πώς μπορούμε να λάβουμε «δώρα» και να ανασύρουμε τα ταλέντα μας μέσα από τις προκλήσεις και τις εμπειρίες της ζωής μας!

Πώς γίνεται η συνεδρία

Μια συνεδρία Aura-Soma ξεκινάει με την επιλογή από το δέκτη τεσσάρων (4) μπουκαλιών ισορροπίας. Τα μπουκάλια που επιλέγουμε αντανακλούν τις ανάγκες της ύπαρξής μας τη δεδομένη χρονική περίοδο ή στιγμή της ζωής μας.

Στη συνέχεια, ο σύμβουλος μιλάει με το άνθρωπο για τις ιδιότητες και τις ποιότητες των χρωμάτων που εμπεριέχονται στα μπουκάλια επιλογής και τον βοηθάει να συνειδητοποιήσει τον τρόπο με το οποίο συνδέονται με τις υπάρχουσες, αλλά και τις εν δυνάμει πτυχές του εαυτού του.

Με τη βοήθεια του συμβούλου, ο άνθρωπος ανακαλύπτει ή και επιβεβαιώνει τον σκοπό της συνεδρίας, καθώς και τον σκοπό στη ζωή του γενικότερα. Παράλληλα, μέσα από τη ροή των χρωμάτων φανερώνονται τα ταλέντα και τα χαρίσματα τα οποία ο δέκτης της συνεδρίας μπορεί να αξιοποιήσει για να αντιμετωπίσει πιθανές προκλήσεις στην καθημερινότητά του, αλλά και για να υλοποιήσει τους στόχους του σε όλα τα επίπεδα! 

Η φροντίδα μετά τη συνεδρία

Με βάση τα μπουκάλια ισορροπίας που θα επιλέξει ο δέκτης στην αρχή μιας συνεδρίας, ο σύμβουλος του προτείνει και τα προϊόντα της Aura-Soma (μπουκάλι ισορροπίας, πομάδα, πεμπτουσία, αρχάγγελο, essence), που είναι καταλληλότερα γι' αυτόν στη δεδομένη περίσταση κατά την οποία πραγματοποιείται η συνεδρία.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο δέκτης παίρνει μαζί του το μπουκάλι ισορροπίας που χρειάζεται, προκειμένου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες του, να ανασύρει τα χαρίσματά του και να έλξει όλες εκείνες τις ενέργειες και τις συνθήκες στη ζωή του που θα τον οδηγήσουν στην υλοποίηση του σκοπού του, σύμφωνα πάντα με τις βαθύτερες ανάγκες του

Το περιεχόμενο του μπουκαλιού απλώνεται σε διάφορες περιοχές του σώματος, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου! Εμπεριέχει φυσικά χρώματα, αιθέρια έλαια και βότανα, μαζί με ενέργειες κρυστάλλων και φυτών, που όλα αυτά μαζί βοηθούν τον άνθρωπο σε φυσικό, ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο!

Οι συνεδρίες Aura-Soma δεν είναι για μία φορά, αλλά για όσες το επιλέξει κανείς κρίνοντας οτι το έχει ανάγκη! Σε κάθε συνεδρία γίνονται νέες συνειδητοποιήσεις, οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τον άνθρωπο στο μονοπάτι της ζωής του.

Οι συνεδρίες Aura-Soma® διαρκούν περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά και πραγματοποιούνται στο χώρο μας. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 


 

 
Όνομα:
E-mail:
    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία