Aura-Soma®    

Σύστημα Χρωματικής Φροντίδας

Η μέθοδος της Aura-Soma® είναι το ταξίδι της ψυχής που φανερώνεται μέσα από τους συνδυασμούς των χρωμάτων, αντανακλώντας το πιο θετικό μήνυμα για τη ζωή μας!

Η λέξη «Aura» είναι λατινική και σημαίνει «Φως», ενώ η λέξη «Soma» μεταφράζεται ως «Σώμα» στα ελληνικά, ως «Ύπαρξη» στα αραμαϊκά και ως «Ζώσες Ενέργειες» στη σανσκριτική γλώσσα. 

Η Aura-Soma είναι ένα μη παρεμβατικό, ελεύθερης επιλογής, σύστημα χρωματικής φροντίδας, που στόχο έχει να βοηθήσει τον άνθρωπο να ανακαλύψει τα ταλέντα του, αλλά και τις βαθύτερες αιτίες όσων του συμβαίνουν στην καθημερινή του ζωή, είτε πρόκειται για θετικά είτε για αρνητικά. 

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την επίδραση των χρωμάτων, τα οποία εκτός των άλλων, αντανακλούν και τις ανάγκες της ύπαρξής μας. Τα χρώματα είναι η γλώσσα της ψυχής, είναι η γλώσσα της φύσης και του σύμπαντος που μας μιλά! Ανεξάρτητα από το πολιτισμικό, θρησκευτικό ή μορφωτικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου, το χρώμα μιλάει κατευθείαν στην καρδιά όλων μας μέσα από τον υπερσυνείδητο νου, ο οποίος αναγνωρίζει τις ανάγκες μας σε βαθύτερο επίπεδο!

Στο σύστημα της Aura-Soma περιλαμβάνεται η χρήση προϊόντων που συνδυάζουν με έναν μοναδικό και θαυμαστό τρόπο τις ζωντανές ενέργειες χρωμάτων, ελαίων, φυτών και ορυκτών. 

Είναι η ίδια η φύση που μας βοηθάει να έρθουμε στην αυτεπίγνωση και την αναγνώριση της Θείας μας παρουσίας. Τα προϊόντα της Aura-Soma έρχονται υπό τη μορφή υγρών διαλυμάτων και μπορούν να εφαρμόζονται σε διάφορες περιοχές του σώματός μας, ανάλογα με το είδος τους, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Οι 5 βασικοί πυλώνες

Υπάρχουν πέντε βασικοί πυλώνες αναφορικά με τα προϊόντα της Aura-Soma®, οι οποίοι μας συνοδεύουν στο χρωματικό μας ταξίδι και συμβάλλουν στη διεύρυνση της συνειδητότητάς μας:

  • Τα Μπουκάλια Ισορροπίας αποτελούν την καρδιά του συστήματος της Aura-Soma και αντανακλούν την ίδια μας την ψυχή. Μας βοηθούν να θρέψουμε την ύπαρξή μας στους τομείς που το έχουν περισσότερη ανάγκη, ώστε να νιώσουμε γαλήνη και να εκπληρώσουμε το σκοπό μας. Κάθε μπουκάλι ισορροπίας εμπεριέχει ένα λαμπερό δίχρωμο συνδυασμό, αποτέλεσμα της ανάμειξης φυσικών χρωμάτων με αιθέρια έλαια και εκχειλίσματα βοτάνων, μαζί με ενέργειες κρυστάλλων και πολύτιμων λίθων. Το περιεχόμενο χωρίζεται σε δύο μέρη, με το πάνω μέρος που έχει ως βάση τα έλαια, να «αναπαύεται» στο κάτω μέρος που έχει ως βάση το νερό. Δύο μέρη σε τέλεια ισορροπία!
  • Οι Πομάδες είναι αλκοολικά διαλύματα που λειτουργούν στο βιοενεργειακό μας πεδίο και προστατεύουν, αναζωογονούν, ενισχύουν και καθαρίζουν το ενεργειακό μας σώμα. Η τακτική χρήση τους ενισχύει και συντηρεί τις προθέσεις που έχουμε θέσει στην καθημερινή μας ζωή, ενώ παράλληλα μας χαρίζουν γαλήνη και ενδυνάμωση.
  • Οι Πεμπτουσίες ενεργούν στο αστρικό μας σώμα, καλώντας στην επιφάνεια το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας, μέσα από τις ύψιστες ποιότητες των Διδασκάλων. Kαθώς εισπνέουμε το άρωμά τους, απελευθερώνονται οι υψίσυχνες ενέργειες των Διδασκάλων, που λειτουργούν σαν μετασχηματιστές ώστε να γειώσουμε τις πιο κατάλληλες για εμάς, ενέργειες στη γη.
  • Οι Αρχάγγελοι μας φέρνουν πιο κοντά στο Αρχαγγελικό-Αγγελικό Βασίλειο και μας βοηθούν να γειώσουμε τις ποιότητές του στη ζωή μας. Τα σπρέι Αρχαγγέλων διευκολύνουν το φως εντός του εαυτού μας να εκφραστεί έξω στον κόσμο, ενώ παράλληλα, μάς συντονίζουν και μάς εμπνέουν ώστε να λειτουργούμε περισσότερο αρμονικά στην καθημερινή μας ζωή.
  • Τα Iάματα Χρωμάτων (Essences) μάς βοηθούν να συντονιστούμε με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) ώστε να επιτύχουμε μεγαλύτερη εναρμόνιση με το περιβάλλον μας και με τον εαυτό μας. Καθώς το σώμα μας απορροφά τα χρώματα και τις ενέργειές τους, οι ποιότητες των χρωμάτων μεταφέρονται στη συνειδητότητά μας και αυτό επιφέρει την ενεργειακή μας εξισορρόπηση. 

 

Η Aura-Soma® ιδρύθηκε από τη Vicky Wall (Βίκυ Γουόλ), μία τυφλή ποδίατρο, φαρμακοποιό και βοτανολόγο, η οποία στα 66 της χρόνια, το 1983, μετά από εσωτερική καθοδήγηση άρχισε να δημιουργεί μπουκάλια που στο εσωτερικό του καθενός «ισορροπούσε» ένας διαφορετικός συνδυασμός από δύο χρώματα. Για την παρασκευή του μείγματος των «Μπουκαλιών Ισορροπίας», όπως τα ονόμασε, η Βίκυ χρησιμοποίησε τα πιο αγνά φυσικά υλικά. Καθώς παρατηρούσε οτι οι πελάτες της έλκονταν από συγκεκριμένα μπουκάλια ανάλογα με το άτομο, ξεκίνησε μια έρευνα σχετικά με τους λόγους που καθόριζαν την επιλογή ενός μπουκαλιού, καθώς και με τις επιδράσεις που επέφερε στη ζωή των ανθρώπων, η έκθεση στα χρωματα και τις ουσίες των μπουκαλιών αυτών. Από τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής «γεννήθηκε» η Aura-Soma. Η Βίκυ Γουόλ έφυγε από τη ζωή το 1991 κι έκτοτε υπεύθυνος για την ανάπτυξη του συστήματος σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ένας εκ των πιο έμπιστων συνεργάτών της, ο Mike Booth (Μάικ Μπούθ).

Aura-Soma (www.aura-soma.net)


 

 
Όνομα:
E-mail:
    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία