Σεμινάρια

 

 Angelic Reiki

Εκπαίδευση Συμβούλων   

alt

Γίνετε «σύμβουλοι»

του Αγγελικού Βασιλείου!

alt

Το σεμινάριο αυτό θα σας δώσει τη γνώση και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να μοιραστείτε την Αγγελική Ενέργεια με άλλους ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο σεμινάριο Εκπαίδευσης Συμβούλων Αγγελικού Ρέικι θα εξασκηθείτε και θα εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις γνώσεις σας γύρω από τη θεραπευτική διαδικασία, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή σας ως εκπρόσωποι του Αγγελικού Βασιλείου! Θα λάβετε ακόμα περισσότερα εφόδια σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους και για ακόμη μια φορά θα γίνετε εσείς ο Άγγελος!  

Ακόμα κι αν επιλέξετε να μην λαμβάνετε αμοιβή για τις θεραπευτικές συνεδρίες που θα πραγματοποιείτε, η γνώση και η βιωματική εμπειρία που θα αποκομίσετε μέσα από αυτό το σεμινάριο είναι από μόνα τους θεραπευτικά, και αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την πνευματική σας διεύρυνση και τη μεταμόρφωση της δικής σας ζωής! Μιας ζωής με περισσότερο Φως, Αλήθεια, Ελευθερία και Χαρά!

Η Εκπαίδευση Συμβούλων περιλαμβάνει έναν Καθαρισμό και δύο Συντονισμούς, καθώς και δύο νέες μεθόδους θεραπείας. Εστιάζεται στις πνευματικές Αρχές που εμπεριέχονται στο Αγγελικό Ρέικι ως θεραπευτική πρακτική. Περιλαμβάνει επίσης, μια βαθύτερη κατανόηση του χώρου της «απραξίας», τα αίτια και τη φύση της ασθένειας, καθώς και τα νέα φαινόμενα  των «Συμπτωμάτων της Ανάληψης», τα οποία είναι σωματικά συμπτώματα που σχετίζονται με αλλαγές στη συνείδηση και όχι με σωματική ή συναισθηματική παθολογία. Τέλος, καλύπτει τα πρακτικά και τα πνευματικά ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιότητα του επαγγελματία θεραπευτή.

Προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος είναι να έχει ολοκληρώσει τα σεμινάρια: 1ος & 2ος Βαθμος Αγγελικού Ρέικι και 3ος & 4ος Βαθμός Αγγελικού Ρέικι.

alt

Η Διδακτέα Ύλη της Εκπαίδευσης Συμβούλων:

  • Ένας καθαρισμός και απελευθέρωση οντοτήτων.
  • Δύο Συντονισμοί: Αγγελικό Ρέικι 4ος Βαθμός και Αρχαγγελική Μύηση 3ου & 4ου Βαθμού με τους Παντοδυνάμους Σαρείμ.
  • Δύο νέες μορφές θεραπείας: Θεραπεία με το Αιθερικό Σώμα και Σφαιρική Θεραπεία.
  • Πληροφορίες σχετικά με τους δύο τύπους θεραπείας που χρησιμοποιούμε στο Αγγελικό Ρέικι: τη Μαγνητική Θεραπεία και τη Θεραπεία με Ακτινοβολία.
  • Το Δέντρο της Ζωής και το Αρχαγγελικό Βασίλειο.
  • Δουλεύοντας με το Αισθαντικό Σώμα.
  • Αναθεώρηση του πώς καθαρίζουμε και αφιερώνουμε έναν χώρο και ο σκοπός της αφιέρωσης του χώρου σε μία θεραπευτική κατάσταση.
  • Η φύση της ασθένειας και οι επιπτώσεις της ασθένειας σε μία θεραπευτική συνεδρία.
  • Θεραπευτική Συνεδρία:
Α. Απόρρητο
Β. Διάρκεια
Γ. Επικοινωνία και ικανότητες προσεκτικής ακοής.
Δ. Βιωματική εμπειρία του δέκτη.
Ε. Πώς να δουλέψετε με ασθενείς που ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.
  • Δεοντολογία του Αγγελικού Ρέικι. Θα ενημερωθείτε για τα Πνευματικά Δικαιώματα και το Συμφωνητικό Κώδικα Πρακτικής, όπως ορίζεται από τον Επίσημο Οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι.
 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & η Christine Core. 

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.