Συνεδρία Αγγελικού Ρέικι  

Αναγνωρίζοντας τον Άγγελο μέσα μας!

Πρόκειται για μια θεραπευτική διαδικασία κατά την οποία δεχόμαστε την καθοδήγηση των Αγγέλων ώστε να βιώσουμε τον Θείο Εαυτό μας επί της Γης, εδώ και τώρα!

Το Αγγελικό Ρείκι είναι ένας θεόπνευστος τρόπος για να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, αφού οι Άγγελοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας και είναι έτοιμοι να μας καθοδηγήσουν για να έχουμε μία υπέροχη ζωή επί της Γης. Αρκεί να τους το ζητήσουμε! Οι Άγγελοι είναι καθαρές οντότητες Φωτός, οικοδόμοι της Δημιουργίας. Είναι η σκέψη του Θεού!

Το Αγγελικό Ρέικι είναι μία μη παρεμβατική και βαθιά πνευματική θεραπεία, αφού το Αγγελικό Βασίλειο είναι εκείνο που πραγματοποιεί τη θεραπεία μέσα από τον σύμβουλο, ο οποίος αποτελεί απλώς το καθαρό κανάλι του Θεϊκού Φωτός.

Οι Άγγελοι αλλάζουν και «αναβαθμίζουν» τη μοριακή δομή και το γενετικό υλικό μας (DNA), έτσι ώστε το φυσικό μας σώμα να μπορεί να μας ακολουθήσει σε όλες αυτές τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε για να ζούμε καλύτερα!

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι είναι απόλυτα ασφαλείς και απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους κι αν βρίσκονται. Ενδείκνυνται για εγκύους, μωρά, παιδιά και φυσικά για ενήλικες. Το Αγγελικό Ρέικι είναι η αγκαλιά της αγάπης από τον ίδιο τον Θεό σε όλα τα παιδιά του και γι’ αυτό είναι ανεξάρτητο από το θρησκευτικό, πολιτισμικό ή μορφωτικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου.

Τα οφέλη

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι σας συντονίζουν με τον εσώτερο εαυτό σας, τον Αγγελικό εαυτό σας, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτάτε περισσότερη διαύγεια. Έτσι, θα μπορείτε να δίνετε  λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή, ενώ παράλληλα εκφράζετε περισσότερο από αυτό που είστε βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, το περιβάλλον σας και την ίδια τη ζωή.

Μπορεί να σας βοηθήσει σε  σωματικά συμπτώματα, συναισθηματικά ή νοητικά μπλοκαρίσματα, ζητήματα που σχετίζονται με το στρες, το άγχος, τις αϋπνίες, τους πονοκεφάλους, καθώς και στην επίλυση ζητημάτων που συνδέονται με πρακτικά θέματα της καθημερινής ζωής.

Οι Άγγελοι σας προσφέρουν καθοδήγηση, στήριξη και απελευθέρωση από όλα όσα σας δυσκολεύουν να ζείτε μια υγιή και χαρούμενη ζωή καθώς βαδίζετε στο πνευματικό σας μονοπάτι.

Σχετικά με τη διαδικασία

Η θεραπευτική συνεδρία Αγγελικού Ρέικι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κρεβάτι μασάζ ή σε καρέκλα και περιλαμβάνει απαλά αγγίγματα των χεριών του συμβούλου πάνω στο σώμα του δέκτη.

Από τη στιγμή που θα λάβετε μία συνεδρία Αγγελικού Ρέικι, η εξισορρόπηση και η διαδικασία της θεραπείας κρατάει για αρκετές ημέρες, και μέρα με τη μέρα θα απολαμβάνετε τα δώρα που έχει να σας προσφέρει. Μπορείτε να κάνετε συνεδρία όποτε θέλετε, όσες φορές το επιθυμείτε… Δεν υπάρχει περιορισμός στο Φως και στον συντονισμό με τις πιο φωτεινές οντότητες του Θεού! Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσο φωτεινοί μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα!

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Όνομα:
E-mail: