Συνεδρίες

 

Body Mirror System 

alt

«Ο Καθρέφτης του Σώματος»

alt

To Body Mirror System είναι μία επαναστατική ενεργειακή τεχνική μέσω της οποίας ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει τα αίτια μιας ασθένειας ή ενός δυσάρεστου συμπτώματος στο σώμα του, ή στη ζωή του γενικότερα, και να θεραπευτεί!

Το θεραπευτικό σύστημα            Body Mirror System ή αλλιώς           «Ο Καθρέφτης του Σώματος» είναι ένας συνδυασμός αρχών της Δυτικής ψυχολογίας με παραδόσεις των Ανατολικών φιλοσοφιών βασισμένων στη λειτουργία των τσάκρα. Σκοπός μιας συνεδρίας Body Mirror System είναι να ανακαλύψουμε και να εξερευνήσουμε τη σχέση που υπάρχει μεταξύ του σώματός μας, της συνειδητότητάς μας και της ζωής μας, ώστε να ανασύρουμε όλες εκείνες τις εσώτερες δυνάμεις που διαθέτουμε προκειμένου να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τις ασθένειες και γενικά από όλα τα στοιχεία στη ζωή μας που δεν μας εξυπηρετούν και μας προκαλούν δυστυχία.

Η τεχνική βασίζεται στη φιλοσοφία ότι κάθε σωματικό ή ψυχο-συναισθηματικό σύμπτωμα, αλλά και κάθε τομέας της ζωής μας που δεν λειτουργεί αρμονικά, είναι αποτέλεσμα της συνειδητότητάς μας, δηλαδή των πεποιθήσεών μας και του τρόπου που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας, τους άλλους και την ίδια μας τη ζωή.

Πώς θα σας φαινόταν εάν είχατε έναν καθρέφτη που να σας δείχνει τις βαθύτερες αιτίες των προβλημάτων σας και τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται θεραπεία, ή αλλιώς, αποκατάσταση της μη ομαλής ροής της ενέργειας; Τον καθρέφτη αυτόν τον έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν πάτε, και είναι το βιολογικό σας σώμα!

alt

Τα κέντρα ένεργειας

Εκτός από το φυσικό σώμα που μας είναι αντιληπτό μέσω των 5 αισθήσεων, υπάρχει και το ενεργειακό μας σώμα, το οποίο βρίσκεται περιμετρικά του βιολογικού μας σώματος και έχει τη δική του δομή. Μέρος του ενεργειακού μας σώματος είναι τα 7 κύρια κέντρα (τσάκρα). Τα όργανα, οι αδένες και κάθε σύστημα (ενδοκρινικό, σκελετικό, μυϊκό κυκλοφορικό, κλπ.) του βιολογικού μας σώματος συνδέεται και αλληλεπιδρά με κάποιο τσάκρα. Tα τσάκρα μοιάζουν με ενεργειακούς τροχούς, όπου η ομαλή ροή της ενέργειας επηρεάζεται από τη συνειδητότητά μας. Κάθε τσάκρα αντιστοιχεί και σε ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Όταν η ενέργεια σε ένα τσάκρα ρέει ομαλά, τότε το χρώμα του είναι λαμπερό και διαυγές. Όταν δεν ρέει ομαλά, το χρώμα του μπορεί να είναι εξασθενημένο, μουντό ή ακόμα και διαφορετικό από αυτό που πρέπει. Κάθε περίπτωση φέρει και το ανάλογο μήνυμα για τις πεποιθήσεις μας.   

alt

Οι συνεδρίες

Στις συνεδρίες Body Mirror System εξισορροπείται κάθε τσάκρα ξεχωριστά και ξεμπλοκάρεται η ενέργεια σε όποια περιοχή το χρειάζεται. Έτσι, η ελεύθερη ροή της ενέργειας —η οποία είναι η φυσική μας υγιής κατάσταση— επαναφέρεται με αποτέλεσμα να αποκτούμε περισσότερη ενέργεια και διαύγεια. Αυτό με τη σειρά του μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε και να μεταμορφώσουμε τις πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να ζήσουμε με τον τρόπο που λαχταράμε και αποτελούν τις αιτίες για την εμφάνιση δυσάρεστων σωματικών συμπτωμάτων! Η θεραπεία βασίζεται στην πίστη μας ότι μπορεί να συμβεί. Ακόμα όμως κι αν κάποιος διατηρεί αμφιβολίες, αλλά έχει την πρόθεση να απελευθερωθεί από αυτά που τον δεσμεύουν σε σωματικό, συναισθηματικό ή νοητικό επίπεδο, τότε και πάλι μπορεί να λάβει χώρα!

Η εξισορρόπηση γίνεται μέσω των χεριών, στα οποία ο σύμβουλος της τεχνικής έχει ευαισθητοποιηθεί, ώστε αγγίζοντας απαλά τον δέκτη της συνεδρίας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του, να αντιλαμβάνεται τη ροή της ενέργειας σε κάθε τσάκρα και να την αποκαθιστά.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο σύμβουλος συζητάει με τον δέκτη ποιες ήταν οι δικές του αισθήσεις, τι έκανε κατά τη συνεδρία, ποια χρώματα αντιλήφθηκε, και μέσω της συζήτησης μπορεί να αναδυθούν συνειδητοποιήσεις του δέκτη για τον εαυτό του και τη ζωή του, ή ακόμα και να αποκαλυφθούν τα αίτια ενός δυσάρεστου συμπτώματος ή μιας ενοχλητικής αίσθησης. Επιτρέψτε στην ενέργεια να ρέει ομαλά στο ενεργειακό σας σώμα και θα δείτε ότι όλα μπορούν να θεραπευτούν!

Οι συνεδρίες Body Mirror System διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

alt

Θεμελιωτής του Body Mirror System είναι ο Μάρτιν Μπρόφμαν (Martin Brofman, Ph.D.), ο οποίος ανέπτυξε τη συγκεκριμένη τεχνική αφού πρώτα κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό του από το τελευταίο στάδιο του καρκίνου (όγκο στο νωτιαίο μυελο) στα 35 του χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο στον οποίο οι γιατροί είχαν δώσει μόλις δύο μήνες ζωής κι εκείνος ανασύροντας την ικανότητα αυτοίασηής του, όχι μόνο θεραπεύτηκε αλλά από εκεί κι ύστερα αφιέρωσε τη ζωή του στην διάδοση μίας θεραπευτικής τεχνικής η οποία έχει βρει ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο! Ο Μάρτιν Μπρόφμαν αποσύρθηκε από την τρίτη διάσταση τον Αύγουστο του 2014 αλλά η διάδοση της γνώσης του και των θεραπευτικών τεχνικών του συνεχίζεται από τους μαθητές και δασκάλους του εν λόγω συστήματος! 

The Brofman Foundation for the Advancement of Healing ( www.healer.ch )

  ξγφυθγφυυγδδ